Αθανασίου: «Γνωρίζουμε ποια φανέλα φοράμε»

16

Για τη σημασία της «κυανόλευκης» φανέλας: «Παρά το ότι έχουμε πίεση χρόνου και δεν είμαστε όλοι μαζί στην ομάδα αρκετό καιρό, παίζουμε καλά παίρνουμε τα αποτελέσματα και νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο πάθος μας και στο ότι γνωρίζουμε άπαντες ποια φανέλα φοράμε».

Για τα δεδομένα της κατηγορίας: «Απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ και θεωρώ τον Ηρακλή ένα πολύ μεγάλο σκαλοπάτι για εμένα. Η Γ Εθνική είναι περίεργη και ύπουλη κατηγορία, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από ένα θετικό σερί, αλλά και ούτε αν έρθουν άτυχα αποτελέσματα.

Μας βολεύει περισσότερο να παίζουμε σε μεγάλα γήπεδα όπως το δικό μας γιατί θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πάιζουμε καλό ποδόσφαιρο. Στα μικρά θα έχουμε θέμα και την Τετάρτη θα είναι δύσκολο για εμάς. Πλέον κανείς δεν μας υποτιμάει όπως στην αρχή, γιατί έχουμε ενισχυθεί και παίρνουμε νίκες. Πλέον μας υπολογίζουν και μας φοβούνται και θα παίζουν κλειστά για να πάρουν αποτέλεσμα».

Για την αγωνιστική συμπαρουσία με τον αδερφό του και το κλίμα στην ομάδα: «Σίγουρα χαίρομαι που είμαι ξανά συμπαίκτης με τον αδερφό μου, αλλά αυτό είναι και καλό και κακό. Μπορεί να είναι αδερφός μου αλλά δεν παύει να είναι και συμπαίκτης μου και δεν πρέπει να τον βλέπω διαφορετικά. Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι αδέρφια, έχουμε ένα άψογο κλίμα στα αποδυτήρια. Παίζουμε και για τα παιδιά που είναι τραυματίες, ελπίζω να επιστρέψουν σύντομα. Ξέρουμε ότι σε όλα τα γήπεδα που θα παίξουμε θα είναι γεμάτα κόσμο Ηρακλή και αυτό μας δίνει μεγάλη δύναμη».