Αθανασιάδης: «Να πετύχουμε κάτι μεγάλο…»

18

Στην ΕΡΤ μίλησε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για τον εαυτό του, τον Τούντορ, τους συμπαίκτες του αλλά και τις μπαλαρίνες.

Αναλυτικά:

Για τα 18 χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα που το είχα από μικρό παιδί. Μακάρι να συνεχίσω και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα».

Για το ότι τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου δεν ήταν καλά:  «Μακάρι το 2016 να είμαστε καλύτεροι για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Για το αν ο Τούντορ χρειάζεται χρόνο: «Η ομάδα θέλει χρόνο, ο προπονητής είναι νέος το ίδιο και οι παίκτες, όλοι θέλουν χρόνο. Καθημερινά δουλεύουμε»

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει πέρσι και αν φέτος άλλαξαν τα πράγματα: «Ξεκινήσαμε καλά στην προετοιμασία. Ίσως θα έπρεπε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έρχονται άσχημα αλλά και καλά αποτελέσματα».

Για την φωτογραφία με τις… μπαλαρίνες:  «Τη φωτογραφία την πήραν αυτοί που ήθελαν και την παρουσίασαν διαφορετικά. Εμείς θέλαμε να κάνουμε χαβαλέ, το ήξερε και ο προπονητής και δεν είχε πρόβλημα».

Για το κλίμα στην ομάδα με τους νέους παίκτες:  «Θέλουμε να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω γιατί βγαίνει ότι δεν υπάρχει καλό κλίμα».

Για το αν οι στόχοι είναι η δεύτερη θέση και η κατάκτηση του Κυπέλλου:  «Ναι. Το θέμα είναι να γίνει και πράξη. Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να πετύχουμε τους στόχους»

Για την χρονιά που έφυγε και αυτή που έρχεται: «Το 2015 ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα Είχα και τον τραυματισμό. Το 2016 μακάρι να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε κάτι μεγάλο».