Αισχρή επίθεση Καραπαπά σε Γκαγκάτση

365

Όπως ειπώθηκε από τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού στη Λίγκα, Τάκη Αγραφιώτη, ο λόγος για τη μη ψήφιση του Μάκη Γκαγκάτση ήταν… προσωπικός, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν άφησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μπει στα αποδυτήρια της Τούμπας στο ντέρμπι των δύο ομάδων τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ακολούθως ο Κώστας Καραπαπάς σύμφωνα με όσα διαρρέουν ερυθρόλευκοι «κύκλοι» απευθυνόμενος στον Μάκη Γκαγκάτση, του είπε: Έχεις τεράστιο θράσος να τολμάς να λες ότι θες να γίνεις πρόεδρος του συνεταιρισμού με όσα έχεις κάνει γελοίο υποκείμενο.

Πέρσι μας έλεγες ότι δε θα φτάσει το πούλμαν μας στο Αεροδρόμιο, τώρα θες να κάνεις τον Πρόεδρο; Εσύ Πρόεδρος, ο μπαμπάς σου παράνομα Γενικός Διευθυντής, φέρε και κανέναν ξάδερφο σου

Τρία χρόνια τώρα κάνεις live μετάδοση απο το συμβούλιο της Λίγκας όσα λέγονται υποτίθεται εμπιστευτικά στο σάιτ σου, στο sdna και ένας εδώ δε μιλάει. Πήγες στην ΕΠΟ και είπες στον Αγραφιώτη ότι θα μας γαμήσεις απο το sdna. Γράψε λοιπόν τώρα ένα βίντεο να τους το στείλεις που θα σε ξεβρακώσω εδώ μέσα στη Λίγκα.

Στείλε ψεύτικους διαλόγους όπως πέρσι να κάνεις τον μάγκα στη Θεσσαλονίκη κι είσαι για να φοράς φούστα…

Εδώ δεν είναι οι αστυνομικοί υπάλληλοι σου όπως στη Θεσσαλονίκη που έστησες όσα έστησες πριν τον αγώνα. Κάνε λοιπόν μήνυση και πάμε αφού τρέμεις.
Έστησες ολόκληρο σκηνικό στο γήπεδο για να μην αφήσεις τον ηγέτη του Ολυμπιακού να μπει. έστησες ολόκληρο τσίρκο»!