Αλβανοί και Ζαϊρινός στα επεισόδια του τελικού!

Η Αστυνομία συνεχίζει την αναζήτηση των ενόχων για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, ενημερώνοντας ότι ήδη έχουν ταυτοποιηθεί 26 άτομα.

Πρόκειται για 20 Έλληνες, πέντε Αλβανούς και έναν υπήκοο Ζαΐρ (!) οι οποίοι πήραν μέρος στα έκτροπα του τελικού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Πέρα από τους 26 που ταυτοποιήθηκαν, έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερα άτομα σε Βόλο και Κατερίνη για όσα συνέβησαν.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:

“Συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων, που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού ποδοσφαίρου Κυπέλλου Ελλάδος (6 Μαΐου 2017), στο Βόλο Μαγνησίας. Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Αντιμετώπισης Βίας Αθλητικών Χώρων Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά (26) άτομα ηλικίας από (19) έως (45) ετών. Πρόκειται για (20) ημεδαπούς και (6) αλλοδαπούς, εκ των οποίων (5) υπήκοοι Αλβανίας και ένας Ζαΐρ.

Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια είχαν συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, (4) ημεδαποί ηλικίας (33, 35, 38 και 40 ετών), σε Βόλο και Κατερίνη, κατηγορούμενοι – κατά περίπτωση – για παραβάσεις των νόμων για ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και εξαρτησιογόνων ουσιών.”