Αλλάζουν οι ποινές για μη αδειοδότηση

Ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος σε δηλώσεις του στον Arena fm 89,4 επιβεβαίωσε τις αλλαγές στην αδειοδότηση και τόνισε ότι θα μπορούν όσες ΠΑΕ δεν περάσουν τη διαδικασία αδειοδότησης να αποκτούν Έλληνες κάτω των 23 ετών, όπως επίσης 3 ξένους και 3 κοινοτικούς με ηλικιακό όριο, ενώ σημείωσε ότι προσπαθεί για να μπουν οι ομάδες με χρέη στον νόμο με τις 120 δόσεις.

«99% έχει αλλάξει ο νόμος για τις μεταγραφές. Ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια, πλέον θα μπορούν να πάρουν όσους Έλληνες θέλουν μέχρι 23 ετών, 3 κοινοτικούς κάτω των 23 ετών και 3 ξένους κάτω των 23 ετών. Όσοι πρόλαβαν ανανεώσεις μέχρι 30 Ιουνίου, ισχύουν. Και παλεύουμε μήπως μπορούν να μπουν ομάδες που έχουν χρέη σε νόμο με τις 120 δόσεις.

Δεν μπορούμε να διαλύσουμε το πρωτάθλημα σε μια μέρα. Μας έχουν δώσει διαβεβαίωση ότι θα γίνει έτσι. Είναι καθαρά θέμα ΕΠΟ. Ο Υπουργός μας έχει ακούσει και είναι αρωγός. Πιστεύω ότι τα οικονομικά των ομάδων δεν είναι καλά. Είναι σημαντικό το ότι οι μεγάλοι, της Σούπερ Λιγκ δεν κοιτούν καθόλου τους από κάτω. Θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε κάτι και από εκεί. Το θεωρώ επίτευγμα το ότι περάσαμε αυτό γzια τους Έλληνες κάτω των 23 ετών».