Αλλαγή μέρας (και) λόγω ΠΑΟΚ

Σε αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής όλων των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στον νομό Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής προχώρησε η ΕΠΟ.

Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Ηρακλής – Φίλιππος Αλεξάνδρειας, ΑΠΕ Λαγκαδά – Άρης Παλαιοχωρίου, Αγροτικός Αστέρας – Μακεδονικός και Καμπανιακός – Εδεσσαϊκός, οι οποίες θα διεξαχθούν το Σάββατο (09/12, 15:00) αντί για την Κυριακή (10/12) που είχαν αρχικά οριστεί.

Η ΕΠΟ  έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση έπειτα από σχετικό αίτημα της αστυνομίας, η οποία επικαλέστηκε το ότι την Κυριακή (10/12) διεξάγονται, επίσης, τα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (ποδόσφαιρο), Άρης – Παναθηναϊκός (μπάσκετ) και Άρης – ΠΑΟΚ (χάντμπολ γυναικών), ενώ ταυτόχρονα η ΔΕΑΒ χαρακτήρισε τους αγώνες Ηρακλής – Φίλιππος Αλεξάνδρειας και ΑΠΕ Λαγκαδά – Άρης Παλαιοχωρίου ως παιχνίδια που χρήζουν υψηλής αστυνομικής επιτήρησης.

Υπό αυτά τα δεδομένα, η ΕΠΟ προχώρησε στην αλλαγή ημερομηνίας των τεσσάρων αναμετρήσεων, οι οποίες θα γίνουν το Σάββατο (09/12) στις 3 μ.μ.