Αμηχανία στην ΑΕΚ : Έλλειψη επιχειρημάτων

163

Με τον Μηνά Λυσσάνδρου ολοκληρώθηκε η κατάθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Ο εκπρόσωπος της Ένωσης δεν πρόσθεσε κάτι καινούριο, περιορίστηκε σε αοριστολογίες, αφού στην ΑΕΚ δεν είχαν επιχειρήματα για να αποκρούσουν τόσο τα όσα ανάφεραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όσο και τα όσα δείχνουν οι εικόνες, από το βίντεο, που προσκόμισε ο ΠΑΟΚ.

Μη έχοντας κάτι άλλο να πει, η πλευρά της ΑΕΚ ισχυρίζεται ότι ποτέ ο Κομίνης δεν ζήτησε να συνεχιστεί στο παιχνίδι, ενώ για το γεγονός ότι υπάρχει πλάνο που τον δείχνει να σφυρίζει στον διάδρομο, η πλευρά της ΑΕΚ λέει ότι… σφύριξε για να φύγουν οι παίκτες στα αποδυτήρια, κάτι, που δεν μπορεί να στέκει.

Ο Μηνάς Λυσσάνδρου το γύρισε σε γενικόλογα (“ένας λόγος διακοπής άμεσα και βίαια του πρωταθλήματος, φαντάζομαι ότι αποτελεί και λόγο διακοπής του αγώνα”, είπε), ενώ στην ΑΕΚ προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν και την FIFA και την απόφαση της ECA.

“Τα όσα έγιναν ήταν ο λόγος διακοπής του πρωταθλήματος, ήταν ο λόγος της απειλής του Grexit, ήταν ο λόγος της διαγραφή του ΠΑΟΚ από την ECA” είπε ο Λυσσάνδρου, προσπαθώντας να πείσει ότι δικαίως διακόπηκε ο αγώνας εις βάρος του ΠΑΟΚ.