Ανακοίνωσε η ΕΕΑ την συνάντηση της με τον Άρη

87

H EEA εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία  αναφέρει τα θέματα που συζήτησε κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας και φυσικά μέσα σε στην θεματολογία της ήταν και η συνάντηση που υπήρξε  με τους ανθρώπους του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

Η Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1.Ακρόαση ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις    του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ

2. Ακρόαση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις    του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ

3. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις    του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ

4. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις    του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ

5. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις    του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ

6. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με οφειλή στο ΟΑΚΑ.
ΑΝΑΒΟΛΗ

7. Κλήση σε ακρόαση ΚΑΕ ΑΕΚ σχετικά με οφειλή στο ΟΑΚΑ.
ΑΝΑΒΟΛΗ

8. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σχετικά με τη διαδικασία εκκαθάρισης.
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

9. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΡΗΣ σχετικά με τη διαδικασία εκκαθάρισης.
Παρασχέθησαν εξηγήσεις από τον εκπρόσωπο του ερασιτέχνη και αναβάλλεται κατά τα λοιπά η συζήτηση της υπόθεσης λόγω της αποχής των δικηγόρων αορίστως.

10. Κλήση σε ακρόαση Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σχετικά με τη διαδικασία εκκαθάρισης.
ΑΝΑΒΟΛΗ

11. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τη σύνθεση του Δ.Σ. της.
Συζητήθηκε. Υπό διάσκεψη.

12.ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ
(α) Υπό διάσκεψη άδειες 69Α ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
– Αντώνιος Ροκάκης        87,91%
– Ευάγγελος Γαλανάκης        3,34%
– Ιωάννης Μίχος            3,33%
ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ