Ανακοίνωση των υπαλλήλων της ΕΠΟ!

51

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος υπαλλήλων της ΕΠΟ προαναγγέλει νομικές αντιδράσεις, “με αφορμή την επαναλαμβανόμενη στοχοποίηση, χυδαία καθύβριση και δημόσια διαπόμπευση” τους, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανοχή τέλος. Οι εργαζόμενοι στην Ομοσπονδία δεν πρόκειται να επιτρέψουν την περαιτέρω «χρησιμοποίησή» τους από οποιοδήποτε, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, σε παιχνίδια εξουσίας ή προσωπικών φιλοδοξιών και στόχων.

Η ισοπέδωση της προσωπικότητας εργαζομένων που λειτουργούν με συνέπεια και επαγγελματισμό, τηρώντας στο έπακρο την αρχή της ισονομίας έναντι όλων, είναι θύρα που δεν πρόκειται να επιτρέψει ο ΣΥΕΠΟ να παραβιαστεί.

Τα μέλη του συλλόγου μας θα προστατευθούν με κάθε δυνατό και νόμιμο τρόπο και δεν θα εμπλακούν, όσο κι αν αυτό αποτελεί διαρκή και μόνιμο σκοπό κάποιων, σε σχέδια και καταστάσεις που εξελίσσονται στο περιθώριο και εκτός των προβλεπομένων κανόνων και όρων εργασίας τους.

Ο κόμπος έσπασε το χτένι. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Ο ΣΥΕΠΟ, πλέον, θα κινείται νομικά εναντίον οιουδήποτε επιχειρεί να εμπλέκει χωρίς λόγο και αιτία και για τους δικούς του στόχους, τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας. Ας βρουν άλλο… παιχνίδι να παίξουν.

Οι υπάλληλοι της ΕΠΟ δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνουν παιχνίδι κανενός, όπως επίσης, δεν θα ανεχτούν να χρησιμοποιούνται σαν μέσα εξυπηρέτησης ιδιοτελών επιδιώξεων. Εργάζονται για να ζουν τις οικογένειές τους. Βιοπορίζονται. Τελεία και παύλα».