Ανακούφιση με Ροντρίγκες

87

Μετά το ολιγοήμερο ρεπό λόγω Πάσχα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν και πάλι σήμερα στις προπονήσεις. Το ευχάριστο για τον Βλάνταν Ίβιτς ήταν τα… νέα από τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος τελικά δεν αποδείχθηκε σοβαρός.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Σε συνθήκες καλοκαιρινής προετοιμασίας στα δάση της Ολλανδίας με χαμηλή θερμοκρασία και βροχή πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα. Μόνο που το σκηνικό ήταν οι εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ ποδόσφαιρο με παιχνίδια κατοχής της μπάλας, γρήγορης κυκλοφορίας, πίεσης, αμυντικής λειτουργίας με αριθμητικό μειονέκτημα, transition game και τελειώματα έπειτα από γέμισμα από τα άκρα.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω του βάρους που ένιωσε στον δικέφαλο την Μ. Παρασκευή και διαπιστώθηκε πως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ακολούθησε πρόγραμμα προσαρμογής και θα επανέλθει άμεσα στο κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Έτσι, στο ιατρικό δελτίο υπάρχουν μόνο τα ονόματα των Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Μάριν Λέοβατς, που συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης και του Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Tην Τρίτη (03.05) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.