“Αναμενόμενο να “κλειδώσουμε” την άνοδο πριν το τέλος του πρωταθλήματος”

101

O παίκτης του Άρη, Πασχάλης Μελισσάς το πρωί της Πέμπτης (31/03) βρέθηκε στο χώρο της Sportexpo και μίλησε στα ΜΜΕ για τα παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι τιμή που βρισκόμαστε σήμερα εδώ και υποστηρίζουμε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι κάθε χρόνο να υπάρχει και περισσότερος κόσμος, γιατί τέτοιες εκδηλώσεις είναι καλό για την πόλη μας. Εμείς από την πλευρά μας ως Άρης, στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια».

Για την επιρροή που έχει στην νεολαία η παρουσία του Άρη στην έκθεση: «Η νεολαία χρειάζεται τέτοια γεγονότα, καθώς έχει παρασυρθεί από διάφορα τελευταία. Ο αθλητισμός πρέπει να αποτελεί στοιχείο της καθημερινότητάς μας. Από εκεί και πέρα ο Σύλλογος είναι πολύ μεγάλος. Η παρουσία και μόνο του Άρη δίνει άλλη αίγλη. Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές».

Για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Ήταν αναμενόμενο να “κλειδώσουμε” την άνοδο πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αυτό είναι κάτι που μας  ξεκουράζει ψυχολογικά. Από εκεί και μετά αναμένουμε τις εξελίξεις».