Ανανεώσεις και…ευχαριστώ

48

Ο Ηρακλής με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την ανανέωση των συμβολαίων των Τάι και Καραντασιάδη ενώ ευχαρίστησε και ανώνυμο φίλαθλο ο οποίος ενίσχυσε οικονομικά τη προσπάθειας της διοίκησης.

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι ποδοσφαιριστές  Άγγελος Καραντασιάδης και  Taianan Imbere Linhares Welker θα είναι μέλη της οικογένειας του Ηρακλή και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.  Στους δύο ποδοσφαιριστές ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες με τον Ημίθεο στο στήθος.

Παράλληλα, εκ μέρους του ΔΣ του Ηρακλή, υπήρξε ευχαριστήρια ανακοίνωση στον… άγνωστο οπαδό που έβαλε πλάτη για ακόμη μια χρονιά στην ομάδα:

Το ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος εκφράζει βαθειά ευγνωμοσύνη του στον φίλαθλο του Ηρακλή (που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του) και που ,όπως και πέρσι, έτσι και φέτος με την πολύτιμη οικονομική προσφορά του, συμβάλλει τα μέγιστα στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος σε μία  περίοδο που δοκιμάζεται οικονομικά.

Επιπλέον καλεί τους φίλους της ομάδας ,τους πολυτιμότερους υποστηρικτές της, να στηρίξουν την προσπάθεια για την νέα χρονιά με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.