Αναστασιάδης:”Θα βοηθήσουν οι μεταγραφές”

19

Ικανοποιημένος για την εικόνα και τις μεταγραφικές κινήσεις εμφανίστηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά την νίκη του “γηραιού” με 4-0.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα,ήταν ένα καλό παιχνίδι. Βέβαια πρέπει να χαρούμε για αυτό το αποτέλεσμα αλλά θα πρέπει και γρήγορα να το κοιτάξουμε γιατί υπάρχει εμβόλιμη την Τετάρτη και πρέπει να είμαστε καλοί στο παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Για τις μεταγραφές: «Όλα τα παιδιά που ήρθαν ήδη βοηθάνε την ομάδα και θα βοηθήσουν και τα υπόλοιπα παιδιά που θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής από την άλλη εβδομάδα. Βέβαια θα θέλαμε να έχουμε και την Τετάρτη κάποια παιδιά από αυτά όπως ο Ταϊ και ο Γιαννίτσης που δεν έχουν δικαίωμα αλλά όπως και να είμαστε ένας είναι ο στόχος, πρέπει να κερδίσουμε και να κάνουμε το καθήκον μας».

Για τον Άρη Παλαιοχωρίου: «Είναι μια καλή ομάδα, έχει καλή ποιότητα ποδοσφαιριστών. Τα τελευταία δύο-τρία χρόνια χτίζεται βήμα-βήμα και δεν μου κάνει εντύπωση που συνεχίζει σταθερά. Αυτό που εγώ θέλω από τη δικιά μου τη μεριά είναι εμείς να γίνουμε καλύτεροι, εμείς να βελτιωνόμαστε και να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας. Από εκεί και πέρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και δεν χρειάζεται να χάνουμε χρόνο και να κοιτάμε τι έκανε το Παλαιοχώρι».