Αναστασιάδης: “Ανεβαίνουμε…αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε”

17

Ο Ηρακλής επικράτησε 5-0 τον Πιερικό, αποτέλεσμα που τον έφερε και στην πρωτιά του ομίλου. Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Αναστασιάδης μίλησε με το πέρας της αναμέτρησης και αναφέρθηκε στο παιχνίδι υπογραμμίζοντας πως ο Ηρακλής έχει “το πιο γεμάτο ρόστερ μέχρι τώρα”.

Στο αρχικό του σχόλιο είπε: “Νομίζω και τα δύο είναι σημαντικά αποτελέσματα,θέλω να δώσω εύσημα στου ποδοσφαιριστές μας, κάναμε ένα γεμάτο παιχνίδι σαν ομάδα. Ήμασταν η καλύτερη επίθεση και έπρεπε να το υποστηρίξουμε έχουμε την καλύτερη άμυνα και έπρεπε να το υποστηρίξουμε. Το κάναμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι, θα δώσουμε δυο ημέρες ρεπό στους παίκτες το χρειαζόμαστε όλοι, παίκτες και προπονητές θέλουμε να ηρεμήσουμε”.

Για το ρόστερ του Ηρακλή: “Ήταν το πιο γεμάτο ρόστερ μέχρι τώρα το λέγαμε πριν το παιχνίδι, είχαμε επιλογές, η ποιότητα των παικτών ανεβαίνει. Μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές και να δούμε πράγματα με μεγαλύτερη ευκολία”.

Για τους Ταϊ Ντε Σμετ και τις υπόλοιπες μεταγραφές: “Θεωρώ ανεβαίνουμε ποιότητα αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε εκεί. Το διήμερο που θα βρεθούμε με τη διοίκηση θα δούμε τι θα γίνει, γιατί ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει μέχρι την επόμενη Τετάρτη-Πέμπτη”.