Αναστασιάδης: “Να χαλαρώσουμε…ούτε λεπτό”

7

O Hρακλής πέρασε εύκολα από το Κιλκίς με 0-4, με τον Σάκη Αναστασιάδη να αναφέρει πως η ομάδα του δεν έχει δικαίωμα να χαλαρώσει ούτε λεπτό, δείχνοντας έτσι την διάθεση που υπάρχει στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο.

«Πραγματικά σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί η ομάδα του Κιλκισιακού έπαιζε σήμερα ίσως το τελευταίο της χαρτί. Εμείς έπρεπε μετά από το ρεπό που είχαμε να δείξουμε ότι δεν έχουμε χαλαρώσει καθόλου και να δείξουμε ότι είμαστε σοβαροί. Νομίζω βλέποντας την έκβαση του παιχνιδιού, ότι σταθήκαμε στο ύψος και τις απαιτήσεις των περιστάσεων και καταφέραμε να πάρουμε σχετικά εύκολα το θετικό αποτέλεσμα».

Για το ρόστερ: «Δεν έχω πολλούς παίκτες όπως λέτε, έχω μια κανονική ομάδα, τόσο καιρό από την αρχή της περιόδου ήμασταν 11 μετά γίναμε 12 και στη συνέχεια 13, τώρα έχουμε ένα κανονικό ρόστερ».

Για την ισοπαλία του Άρη Παλαιοχωρίου: «Έχουμε ακόμη εννιά παιχνίδια, τα οποία θεωρώ είναι παιχνίδια που θα μας οδηγήσουν εκεί που θέλουμε να πάμε, δεν έχουμε δικαίωμα απέναντι στους εαυτούς μας και τον σύλλογο να χαλαρώσουμε ούτε λεπτό. Δεν έχουμε δικαίωμα επίσης να ξεχωρίσουμε κάποιο παιχνίδι ως πιο κρίσιμο. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι μας και δουλεύουμε πάνω σε αυτό τον τομέα, ώστε να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση».