Ανατροπή για ΕΡΤ και ΑΕΚ!

Μπορεί η ΑΕΚ να συζήτησε με την ΕΡΤ και να έφτασε σε συμφωνία, όπως προέκυπτε από την σημερινή ανακοίνωση (δείτε εδώ), ωστόσο η Nova με δική της τοποθέτηση, τονίζει ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα συνεχίσουν στα κανάλια της.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η τοποθέτηση του συνδρομητικού: 

«Οι συνδρομητές της Nova θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τους αγώνες της ΑΕΚ και την περίοδο 2019-20, καθώς δεν τίθεται θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Πολωνία και μετράει αντίστροφα για το πρώτο φιλικό της σεζόν με αντίπαλο την Γκόρνικ Ζάμπρζε, το οποίο οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν την Κυριακή στις 18:00 (Novasports1HD), όπως και όλους τις φιλικούς αγώνες προετοιμασίας που θα δώσουν οι “κιτρινόμαυροι”.

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της ΑΕΚ θα συνεχιστούν σε… ευρωπαϊκό φόντο, καθώς η Nova έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της εντός έδρας αναμέτρησης της Ένωσης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Βεβαίως, οι συνδρομητές της Nova θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τους αγώνες πρωταθλήματος της ΑΕΚ και την περίοδο 2019-20, καθώς δεν τίθεται θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ».

Παράλληλα, η Nova αναφέρει ότι για τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καμία οριστική εξέλιξη, επικαλούμενη την σημερινή ανακοίνωση της ΕΡΤ.