Ανοίγει η κουβέντα για το γήπεδο

19

Πριν από κάποια χρόνια ξεκίνησε η κατασκευή νέου γηπέδου στον Εύοσμο, άνωθεν της περιφερειακής, για να φύγει κι ο Αγροτικός Αστέρας από το σημερινό του, και μη λειτουργικό γήπεδο, αλλά η… κρίση το άφησε στη μέση.

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα, παρόντων του απερχόμενου (Λαφαζανίδης) και του μελλοντικού δημάρχου Ευόσμου – Κορδελιού (Σούλκας), είχε συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, ψάχνοντας τρόπους, να συνεχιστούν τα έργα.

Τα έργα έχουν σταματήσει από το 2010, η κεντρική κερκίδα, όπως διακρίνεται και στη φωτογραφία έχει κατασκευαστεί, αλλά δεν έχει τελειώσει. Γενικώς η αποπεράτωση του γηπέδου, έχει πολλή δουλειά ακόμη.

Στη συζήτηση διαπιστώθηκε ότι η συνέχιση των έργων δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς εκτός των άλλων, δεν υπάρχουν και κονδύλια, ωστόσο θα γίνει προσπάθεια να μην μείνει στη μέση, αυτό το έργο, που θα δώσει πνοή στον αθλητισμό της περιοχής.

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα, ευχαρίστηκε τον γενικό γραμματέα δημοσίων έργων, Στράτο Σιμόπουλο, που έκλεισε αυτό το ραντεβού.