«Αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ»

95

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την κακή παρένθεση της Πέμπτης κόντρα στην Βίντι ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Τσούμπα Άκπομ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου:

«Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τις καταστάσεις αυτές, είναι διαφορετικά παιχνίδια, διαφορετική διοργάνωση, διαφορετική κατάσταση, τελείως διαφορετικά πράγματα. Επίσης, διαφορετικοί παίκτες με διαφορετική εμπειρία μπροστά σου και δεν θα το συγκρίνω. Ήταν ένα παιχνίδι την Πέμπτη στο οποίο δεν μπορέσαμε να βρούμε τον τρόπο για να φτάσουμε προς την εστία του αντιπάλου ενώ ο αντίπαλος έφτασε δυο φορές και σκοράρε τρεις φορές. Σήμερα, ήταν μια διαφορετική κατάσταση, παλέψαμε για τους τρεις βαθμούς, λαμβάνοντας και τα αποτελέσματα τα οποία υπήρχαν σε αυτή την αγωνιστική και  πιστεύω ότι η ομάδα έπαιξε με πολύ ενέργεια, θέληση, θέλοντας να σκοράρουμε αρκετά νωρίτερα και να είχαμε το παιχνίδι νωρίτερα κερδισμένο. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε όμως νωρίς και μετά υπάρχει ο κίνδυνος να δεχτούμε πίεση, στο τέλος μπορώ να πω ότι ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από την μεριά μας, επίσης η διαφορά τερμάτων θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη από την μεριά μας, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ένα γκολ, μια ενέργεια….».

Για τον Τσούμπα Ακπόμ: «Εκείνη την στιγμή ο Ακπόμ δεν είχε προσαρμοστεί απόλυτα, την εξέλιξη δηλαδή που θα θέλαμε από την μεριά του. Μιλώντας για την εξέλιξη του δεν μιλάμε για την ατομική του ποιότητα, αλλά να παίζει, να δουλεύει για την ομάδα, να αντιδράει για την ομάδα. Ξέρετε πολύ καλά ότι έχω αυτό την λογική, να προετοιμάζω τους παίκτες και όταν υπάρχει απόλυτη χημεία με τους υπόλοιπους τότε να μπορούν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Για την αλλαγή του Μπίσεσβαρ και ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε με δυο επιθετικούς: «Εξαρτάται από πολλά πράγματα, είναι μια επιλογή που μπορούμε να έχουμε κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες πίσω από τους επιθετικούς, έχουμε παίκτες που έχουν πολύ καλή κατανόηση του παιχνιδιού και ο Μπίσεσβαρ είναι ένας από αυτούς. Ελέγχουμε καλύτερο το κέντρο του γηπέδου, μπορούμε να ασκήσουμε πίεση και πιέζοντας τους έτσι, είναι πολύ πιο εύκολο για εμάς να έχουμε δεύτερο επιθετικό. Γιατί ξεκινώντας έτσι από την αρχή, υπάρχει ο κίνδυνος αν δεν σου βγει το ματς, να υπάρχει πολύ άμεσο παιχνίδι πηγαίνοντας από την μια μεριά στην άλλη και υπάρχει ρίσκο».