Αντωνίου:”Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, στόχος η άνοδος”

Ο προπονητής των Τρικάλων μιλώντας στην συνέντευξη τύπου, έκανε αναφορά στο μέγεθος της ομάδας του ΠΑΟΚ και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για άνοδο στην Super League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν, την εξαιρετική εμφάνιση για εμάς απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, τακτικά ήμασταν άριστοι σε όλο το ματς. Κλείσαμε καλά τους χώρους και στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση, του εύχομαι τα καλύτερα στο πρωτάθλημα, εμάς το παιχνίδι σήμερα είχε απλή διαδικασία μετά το πρώτο ματς στην έδρα μας, ήρθαμε να το διασκεδάσουμε, κάνουμε καλή εμφάνιση και κρατάω το χειροκρότημα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο γκολ που σημειώσαμε στο τέλος του αγώνα. Για εμάς πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Κυριακής που έχουμε».

Για το πόσο μακριά είναι τα Τρίκαλα ώστε να επιστρέψουν στην πρώτη κατηγορία:«Τα Τρίκαλα είναι μακριά από την Σούπερ Λιγκ 19 ολόκληρα χρόνια. Εμείς τώρα είμαστε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μια πάρα πολύ καλή ομάδα, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Νομίζω ότι η σημερινή μας εμφάνιση και γενικός η οργάνωση που έχει η ομάδα, θεωρώ ότι αξίζει κάποια στιγμή στο επόμενο χρονικό διάστημα να είναι η ομάδα των Τρικάλων στην πρώτη κατηγορία, διότι είναι ένας σύλλογος που έχει ιστορία και πάρα πολύ κόσμο και νομίζω ότι έχει όλα αυτά που χρειάζεται για να βρεθεί στην Σούπερ Λιγκ».