«Αν χάσει ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό τελειώνει το πρωτάθλημα»

365

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε για την εικόνα του «δικέφαλου» στο ματς με τον Ηρακλή και τόνισε πως αν χάσει από τον Ολυμπιακό θα τελειώσει το πρωτάθλημα.

Με δηλώσεις του στον Arena fm 89,4 μεταξύ άλλων τόνισε: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δημιούργησε πολλές Και τρανταχτές ευκαιρίες. Κάναμε ήρωα τον τερματοφύλακα. Αυτό έλειψε από το χθεσινό ματς. Ήταν πιο επιθετικός βάλαμε νωρίς το γκολ. Απέναντι ήταν μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα, πολύ καλά οργανωμένη αμυντικά που έπαιζε με πάθος και δεν ήταν εύκολο να κάνουμε γκολ. Καλή η παρουσία, απλά το μόνο μειονέκτημα, οι τόσες ευκαιρίες και το ότι ματς έληξε μόνο 1-0.

Ο Αθανασιάδης ήταν σε κακή μέρα. Από αυτόν περιμένουμε να σκοράρει. Κάποιες φάσεις γι’ αυτόν είναι εύκολες να τις κάνει γκολ. Ήταν σε κακή μέρα.

Η νίκη δίνει μια ώθηση και τώρα έχουμε το ματς στο Καραΐσκάκη. Πρέπει απέναντι σε αυτόν τον Ολυμπιακό που βλέπουμε  φέτος, να πάρουμε τη νίκη. Γιατί ο ΠΑΟΚ υπερτερεί σε όλα, ως σύνολο, ως αγωνιστική φόρμα, ως φιλοσοφία, σε όλα.