Απάντησε (και) για ΠΑΟΚ ο Σταφυλίδης

158

Και για τον… ΠΑΟΚ απάντησε μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σταφυλίδης, μιλώντας στα πλαίσια ντοκιμαντέρ για την νυν ομάδα του Άουγκσμπουργκ.

Παράλληλα, μίλησε για το συμβόλαιο του με την Γερμανική ομάδα, το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά και για το ότι δεν έχει λάβει καθόλου χρόνο συμμετοχής κατά την τρέχουσα σεζόν.

Οι Γερμανοί μάλιστα, αναφέρουν σε σχετικό δημοσίευμα, ότι μια από τις επιλογές του διεθνή μπακ θα μπορούσε να είναι ο ΠΑΟΚ, ενόψει του καλοκαιριού που μένει ελεύθερος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου: 

«Θέλω να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν συζητήσεις με τον προπονητή. Νομίζω πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου. Έχουμε να ανταπεξέλθουμε σε μια δύσκολη κατάσταση και γι αυτό θέλω να μείνει συγκεντρωμένος στη δουλειά με τους συμπαίκτες μου και η θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν μας αντιπροσωπεύει».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί τον Ιανουάριο;

«Εξαρτάται από πολλά πράγματα, από το κλαμπ, από το πώς θα νιώθω τον χειμώνα και από τις επιλογές που θα υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό είναι να παραμείνω μέχρι το καλοκαίρι, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις».

Για την ομάδα που τον ανέδειξε, τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι για μένα κάτι περισσότερο από οικογένεια!»