Απάντησε στις μεταγραφικές φήμες ο Πρίγιοβιτς!

168

Για την νίκη επί της Λάρισας μίλησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, απαντώντας και στις μεταγραφικές φήμες που ήθελαν την Μίντλεσμπρο να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.

Αναλυτικά τα όσα είπε, στην κάμερα της Nova: 

Για το αν ήταν τόσο δύσκολη η σημερινή νίκη:
«Ήταν πολύ κλεισμένοι στην άμυνα. Με πολύ μικρές αποστάσεις, ήταν θέμα χρόνου να τη διασπάσουμε και να σκοράρουμε. Το σκορ δεν είναι αντίστοιχο της εικόνας, σκόραραν στη μοναδική ευκαιρία που είχαν. Το σκορ ήταν πολύ μικρό για την εικόνα που είχε ο αγώνας».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έκανε την ανατροπή σήμερα:
«Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Δεν πανικοβαλλόμαστε όταν μένουμε πίσω στο σκορ στο πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη, είναι μια διαφορετική ιστορία… Δείχνει το χαρακτήρα μας και τη νοοτροπία που έχουμε. Ακόμα και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, βγάζουν την ενέργεια και συγκέντρωση που απαιτείται για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ήταν ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη των στόχων μας».

Για το γεγονός ότι κοιτούσε επίμονα τον αντίπαλο τερματοφύλακα πριν την εκτέλεση του πέναλτι:
«Πάντα είναι ένα παιχνίδι μυαλού. Κοιτάω τον τερματοφύλακα, κάποιες φορές του δίνω σωστές πληροφορίες για τον τρόπο που θα εκτελέσω, κάποιες φορές του δίνω λάθος. Με αυτήν την πατέντα, έχω χάσει μόνο ένα πέναλτι κι ελπίζω αυτό να είναι το μοναδικό που έχω χάσει και στο μέλλον. Είναι το μυστικό μου. Κάποιες φορές, κάνω χειρονομία, κοιτάω κάπου συγκεκριμένα, μπορεί να αλλάξω την απόφαση μου. Αυτό που θέλω είναι να μη μπορεί να με διαβάσει ο αντίπαλος».

Για το σενάριο για τη Μίντλεσμπρο και την άμεση απάντηση του Γιώργου Σαββίδη ότι δεν πωλείται:
«Είναι φήμες. Είμαι εδώ, το ξέρουν όλοι, έχουμε ένα μεγάλο στόχο. Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ, ζω αυτό που θέλω και η δουλειά μου δεν έχει τελειώσει».