Απάντηση Μυροφορίδη στον Μπαταγιάννη

51

Σκληρή απάντηση έστειλε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος απάντησε στον πρόεδρο των Τρικάλων.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Τρικάλων είχε μιλήσει και είχε δηλώσει: «Θεωρώ ότι σε μένα κοντά δε θα μπορούσε να είναι ο κ. Μυροφορίδης. Ο κ. Μυροφορίδης 4 χρονιές που ανέβασε ομάδες στη Super League έπαιζε με μπάτζετ δυσθεώρητα. Ο ΟΦΗ φέτος είχε Μυροφορίδη; Η Λαμία πέρυσι είχε».

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη δεν το άφησε να πέσει κάτω και έδωσε την δική του απάντηση τονίζοντας: «Προφανώς ο κ. Μπαταγιάννης επειδή είναι χθεσινός στο ποδόσφαιρο δεν θα θυμάται ότι την πρώτη χρονιά που βγήκε ο Απόλλων είχε το μικρότερο μπάτζετ της πρώτης 10άδας. Θα παρακολουθούσε Πρέμιερ Λιγκ ή Πριμέρα Ντιβιζιόν όταν ο Ηρακλής έπαιρνε πρωτάθλημα με νέους ποδοσφαιριστές επειδή δεν είχε αδειοδότηση. Δεν θέλω να ασχοληθώ με έναν ποδοσφαιρικό… πουθενά, αλλά πρέπει κάποια πράγματα να τίθενται στη σωστή τους βάση».

Τέλος ο κ. Μυφορίδης αναφέρθηκε στην πίεση που δέχτηκε για να αναλάβει: «Δεν τηλεφωνούσα εγώ στον κ. Μπαταγιάννη. Εκείνος με έπαιρνε τηλέφωνο σχεδόν καθημερινά επί ένα μήνα».