Απίστευτα πράγματα πριν το Σπάρτη-Ηρακλής!

65

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην Σπάρτη! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Βουδούρης, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, πήγε στα αποδυτήρια με… συνοδεία προκειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα.

Ο Βουδούρης βρέθηκε στα αποδυτήρια των Λακώνων και ξεκαθάρισε τι προθέσεις έχει! Κάτι που βρήκε εντελώς αντίθετη την παρούσα διοίκηση.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Αντί να μπουν οι παίκτες για ζέσταμα, να φυγαδευτούν από τον Πότη Τσιριμπή και τους συνεργάτες του και να πάνε για καφέ!

Πρόθεση της νυν διοίκησης της Σπάρτης είναι να κατέβει η ομάδα κανονικά στο ματς με τον Ηρακλή. Αυτή την ενημέρωση έχει και ο παρατηρητής του αγώνα.

Αντιλαμβάνεται κανείς, πάντως, πως η κατάσταση είναι ιδιαίτερα έκρυθμη. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες, άλλωστε, από τότε που περιπολικό βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας. Το σκηνικό μάλιστα, λίγο έλειψε να επαναληφθεί και την Πέμπτη (7/3), όταν ο Βουδούρης μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως έχει ακόμα την ομάδα. Υπενθυμίζεται πως υπήρχαν συζητήσεις για την αλλαγή ιδιοκτησίας, με μία εταιρία από την Κύπρο εκπρόσωπος της οποίας ήταν ο Γιώργος Πολολός.

Επιστροφή λίγο πριν τη σέντρα

Από εκεί και πέρα, η Σπάρτη έκανε αυτό που είχαν πει οι άνθρωποί της. Η ομάδα επέστρεψε λίγη ώρα πριν τη σέντρα για να αρχίσουν οι παίκτες το ζέσταμα. Λόγω όσων είχαν προηγηθεί, το ζέσταμα των γηπεδούχων γινόταν υπό την επίβλεψη του παρατηρητή του αγώνα. Το παιχνίδι διεξάγεται κανονικά.

Πηγή:sportime.gr