Απίστευτη μαρτυρία Μαχλά

265

Το περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, που έγινε σημαία, απ΄ αυτούς που προσπάθησαν και κατάφεραν να κλέψουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, σόκαρε την… κοινή γνώμη, που σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν γιόρτασε απλά την… Κυριακή.

Ο Νίκος Μαχλάς, σε συνέντευξη, που έδωσε σήμερα στο “Φως” αποκάλυψε ότι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο, σε γήπεδο της Αθήνας πρόεδρος ομάδας έβγαλε όπλο μέσα στα αποδυτήρια!

“Ερχόμαστε με τον ΟΦΗ να παίξουμε στην έδρα μεγάλης ομάδας στην Αθήνα (σ.σ. δεν είπε στον Πειραιά, το νομίζω με νόημα. Στην Αθήνα). Την παραμονή του αγώνα ανεβάζω 40 πυρετό. Ήμουν, όμως, με την αποστολή. Προηγούμαστε στο σκορ και στο ημίχρονο συμβαίνει, κάτι, που δεν πίστευα στα μάτια μου. Μπαίνει ο πρόεδρος της γηπεδούχου μαζί με τον αρχηγό ποδοσφαιριστή της ομάδας και πάνε στους διαιτητές. Ο πρόεδρος κράταγε επιδεικτικά ένα πιστόλι στραμμένο προς τα κάτω, το είχαμε δει όλοι, είχα “χεστεί” από τον φόβο μου! Και κοπανούσε την πόρτα των διαιτητών, φωνάζοντας στον διαιτητή
«έβγα έξω, θα σε σκοτώσω»” είπε ο Μαχλάς!

Τότε, βέβαια, ήταν απλά… απόγευμα Κυριακής.