Απίστευτο: Δεν κάλεσαν τον ΠΑΟΚ στα βραβεία του ΠΣΑΤ

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στα φετινά βραβεία ΠΣΑΤ καθώς ενώ στην αρχή ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καν στις υποψηφιότητες για καλύτερες ομάδες στην χρονιά (όντας αήττητος και νταμπλούχος), ενώ σήμερα που είναι τα βραβεία δεν τον κάλεσαν καν στην εκδήλωση.

Να θυμίσουμε πως μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο ΠΣΑΤ συμπεριέλαβε τον ΠΑΟΚ στην τελική τριάδα της συγκεκριμένης κατηγορίας, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να είναι στην πρόθεση τους να παραστούν στην εκδήλωση για να τιμήσουν τους ανθρώπους ανεξαρτήτου υποψηφιοτήτων ή τελικού αποτελέσματος.

Η διοίκηση του ΠΣΑΤ είχε ξεχωριστεί άποψη και από πολιτική, δεν προσκάλεσε τον ΠΑΟΚ παρά μόνο τους νικητές των βραβείων τους οποίους συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους για να είναι σίγουροι ότι θα είναι εκεί.

Αυτό που δείχνει με την στάση του ο ΠΣΑΤ είναι ότι στην πολιτική του για τα βραβεία «Των Κορυφαίων 2019» έχει να βρίσκονται μόνο οι νικητές και όχι όσοι έγραψαν την δική τους ιστορία (που στην περίπτωση του ΠΑΟΚ συνεχίζει μέχρι και φέτος όντας αήττητος μέχρι και αυτήν την στιγμή) την χρονιά που φεύγει.