Απίστευτο… μήνυμα στην ΑΕΚ από Λάρισα!

15

Ανακοίνωση με την οποία στέλνει μήνυμα, μεταξύ άλλων, και στην ΑΕΚ εξέδωσε η ΑΕΛ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της ομάδας που βοήθησαν ώστε να δημιουργησεί εντός πέντε μηνών μια «όμορφη ποδοσφαιρική οικογένεια στην Ελλάδα», αλλά έστειλε και μήνυμα στην ΑΕΚ, προφανώς λόγω του αγώνα Κυπέλλου, όπου οι Θεσσαλοί ενοχλήθηκαν επειδή ο Πογέτ προτίμησε τους βασικούς παίκτες.

«Με την ΑΕΚ θα ξαναπαίξουμε και τότε τα πράγματα θα είναι αλλιώς. Δεν ξεχνάμε ποτέ», ήταν το μήνυμα όλο υπονοούμενα της ΑΕΛ.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλουν να ευχαριστήσουν τους προπονητές μας, τους ποδοσφαιριστές μας και τους οπαδούς μας για όλα όσα έχουμε κατορθώσει μέχρι σήμερα. Μόνο μέσα σε 5 μήνες καταφέρατε να δημιουργήσετε την πιο όμορφη ποδοσφαιρική οικογένεια στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα 28 νέοι ποδοσφαιριστές, νέοι προπονητές, γυμναστές, γιατροί, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές ενωμένοι σαν μια γροθιά στις δύσκολες στιγμές, καταφέρατε η ομάδα να είναι πρώτη στη βαθμολογία και στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Είμαστε βέβαιοι ότι έτσι θα φτάσουμε πολύ ψηλά.
Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει για αλλη μια φορά συγγνώμη για την ταπεινωτική ήττα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, έστω κι αν αυτή η ήττα οφείλονταν σε ειδικες συνθήκες, αλλά θέλουμε και να δηλώσουμε προς όλους αυτούς που την εκμεταλλεύτηκαν και δημιούργησαν το άσχημο κλίμα των τελευταίων ημερών πριν τον αγώνα με τα Τρίκαλα, ότι ο Θεός είναι μεγάλος και ότι δικαιώνει πάντοτε αυτούς που είναι καλοί και προσπαθούν. ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.
Θέλουμε να μας συγχωρήσετε τα λάθη μας μέχρι τώρα και να σας υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε περήφανους. Καλά Χριστούγεννα και το μυαλό όλων μας να είναι συγκεντρωμένο στον ένα και μοναδικό στόχο, να κάνουμε μια ΑΕΛ μεγάλη, ανεξάρτητη, με δικά της παιδιά, με δικούς της μόνιμους προπονητές. Ραντεβού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Πρόεδρος
Αλέξης Κούγιας
Ο Α’ Αντιπρόεδρος
Ανδρέας Λιόντος
Ο Β’ Αντιπρόεδρος
Παναγιώτης Κιούσης
Ο Διευθύνων Σύμβουλος
Σωτήρης Μάρκου
Ο Τεχνικός Διευθυντής
Θωμάς Κυπαρίσσης