Απίστευτο: Τελικά θα γίνει το μπαράζ ανόδου!

208

Νέα ανατροπή δεδομένων για το μπαράζ ΑΕ Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας για την άνοδο στην Football League, καθώς η ΕΠΟ δέχθηκε την προσφυγή της μακεδονικής ομάδας κι έτσι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

“Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου αποφάσισε να δεχτεί τυπικά και κατ’ ουσίαν την προσφυγή του σωματείου Δόξα Δράμας.

Εξαφάνισε την προσβαλλομένη υπ΄ αριθμ. 2/28.8.2017 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, με την οποία ματαιώθηκε ο ορισθείς για τις 29.8.2017 με απόφαση της ΕΠΟ 23814/2017 της 25.8.2017 αγώνας κατάταξης μεταξύ της αιτούσας και της ΑΕ Καραϊσάκης, ώστε να διαταχθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ άμεσα νέος αγώνας κατάταξης μεταξύ των ανωτέρω ομάδων, προκειμένου να καλυφθεί το υφιστάμενο κενό της 18ης θέσης της Β΄ Εθνικής”.

Σημειώνεται πάντως, ότι μέχρι την Παρασκευή μπορεί να υπάρξει εκ νέου αλλαγή δεδομένων και τόσο η ΑΕ Καραϊσκάκης, όσο και η Δόξα Δράμας να προβιβαστούν στην Football League χωρίς μπαράζ, αν κάποιος άλλος σύλλογος δηλώσει κώλυμα συμμετοχής έως τότε (βλέπε Ηρακλής…).