Απαντάει ο Γκιριτζίκης σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

O πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης μέσω την ιστοσελίδας “sportit.gr” απάντησε  στο κοινό μέτωπο των τριών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν τους τιμά αν έχουν βάλει στόχο να με ρίξουν με αυτόν τον τρόπο. Έχω βγάλει τίμια το ψωμί μου 43 χρόνια με τα 19 στην ομοσπονδία και ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα.

Βγήκα Πρόεδρος μέσω εκλογικής διαδικασίας και με ψηφίσαν 51 Ενώσεις και θα ξαναβγώ. Ας μας πουν τι είδους πρόεδρο θέλουν;

Δεν έγινα πρόεδρος για τον τίτλο αλλά για να υπηρετήσω  το ποδόσφαιρο. Όποιος θέλει να το πειράξει θα με βρει μπροστά του. Τους ενοχλεί που είμαι υποψήφιος και δεν μπορούν να με πιάσουν πουθενά. Αν με καλούσαν στην σύσκεψη της Τρίτης στα γραφεία της Σουπερ Λιγκ θα πήγαινα γιατί θα ήθελα να βρεθώ ενώπιων τους για να συζητήσουμε και να μου εξηγήσουν για ποιο λόγο δεν με θέλουν. Γιατί θέλουν να με ρίξουν;

Ο τρόπος που προσπαθούν να το πετύχουν είναι ανήθικος. Δεν υποχωρώ. Θα συνεχίσω την μάχη και θα τα πούμε στις εκλογές του Οκτωβρίου»

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόφαση του Σταύρου Κοτνονή να βάλει λουκέτο στο Κύπελλο, αλλά και τις επαφές του με FIFA και UEFA για την ανατροπή της απόφασης.

«Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να υπερασπιστούμε το ποδόσφαιρο και θα δικαιωθούμε. Αυτοί που θέλουν να το καταστρέψουν θα μας βρουν μπροστά τους. Ο υπουργός πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο θα εξυγιάνει το ποδόσφαιρο;»

Σε ότι αφορά τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης ότι έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 20 Ενώσεις  εν όψει των εκλογών του Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της ΕΠΟ υποστήριξε: « Ας κάνουμε μια ανοιχτή συγκέντρωση να δούμε πόσες Ενώσεις θα μαζέψει ο καθένας. ΑΝ και ακόμα δεν έχουμε μάθει ποιος θα είναι  αντίπαλος μου στις εκλογές. Ας βρουν πρώτα υποψήφιο. Όταν αποφασίσουν ποιος θα είναι εγώ θα του βγάλω το καπέλο. Όμως αυτά που κάνουν δεν είναι σωστά».

.