«Απαράδεκτο το γήπεδο»

32

Με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Αλκαζάρ» τα έβαλε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος μετά την νίκη του Άρη επί του Απόλλων Λάρισας. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Ένα πολύ δύσκολο ματς, σε ένα απαράδεκτο γήπεδο. Ένα πρώτο μέρος για εμάς, πολύ ώριμο, με πάθος, βγήκαμε κερδισμένοι σε όλες τις ευκαιρίες, χωρίς πολλές φάσεις, βάλαμε το γκολ που θέλαμε. Περιμέναμε τον αντίπαλο, χωρίς να καταλάβει κανείς μας γιατί έγινε αυτό. Ευτυχώς για εμάς, βάλαμε κι ένα δεύτερο γκολ και συνεχίζουμε απτόητοι. Θέλουμε ένα καλό σερί για να είμαστε αρκετά μπροστά στο τέλος του πρώτου γύρου».

Για το αν παρατηρεί, ότι υπάρχει πρόβλημα ορισμένες φορές στην εμφάνιση της ομάδας: «Σίγουρα κι εμείς το βλέπουμε και είμαστε προβληματισμένοι. Ψάχνουμε τις λύσεις, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος. Στη διάρκεια θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Κάθε μέρα βρίσκουμε ακόμα περισσότερη χημεία».

Για τη συνεργασία του με τον Μιλούνοβιτς σήμερα: «Ο Λούκα είναι ένας πολύ ταλαντούχος και καλός παίκτης. Θέλει χρόνο να βρει τα πατήματά του.

Για τη σημερινή μέρα μνήμης για τον Άγγελο Τσιπούρα: «Του αφιερώνουμε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα τη νίκη αυτή. Δύναμη στην οικογένειά του».