«Απείλησε εμένα και τα παιδιά μου με μπράβους!»

Τέσσερις επιθέσεις από τον προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς και από μπράβους κατήγγειλε εκ νέου ότι δέχτηκε ο τερματοφύλακας της Καβάλας, Νάσος Αθανασίου, επαναλαμβάνοντας ότι δέχθηκε απειλές για την οικογένειά του και το παιδί του, μιλώντας στο Metropolis 95.5. Τις καταγγελίες επιβεβαίωσε και ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας Χάρης Παππάς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από τη στιγμή που υπάρχει η δύναμη της εικόνας παύει να είναι απλή καταγγελία. Σημειώθηκαν τέσσερα επεισόδια με τον Καλαϊτζίδη πέραν του ότι προχθές το βράδυ χτυπούσε και το κινητό μου τηλέφωνο. Μετά την πρώτη επίθεση θεώρησα ότι θα σταματούσε. Μετά τη δεύτερη επίθεση σε απόσταση 100-150 μέτρων από τη φυσούνα επίσης θεώρησα ότι θα σταματούσε… Μου είπε πολλά για την οικογένειά μου και το παιδί μου. Ο άνθρωπος δεν σταμάτησε ποτέ», είπε αρχικά.

Αναφέρθηκε μάλιστα στη δική του συνείδηση: «Προσωπικά δεν έχω προηγούμενα με κανένας, αυτός μαλώνει μόνος του. Κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια. Είμαι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, δεν ζω από το ποδόσφαιρο σε αντίθεση με τον Καλαϊτζίδη ο οποίος ζει από το ποδόσφαιρο. Και να ξέρετε κάτι. Υπαίτιοι για τα επεισόδια στα γήπεδα δεν είναι ποτέ οι φίλαθλοι. Είναι οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι παράγοντες».

Ρωτήθηκε γι’ αυτά που φέρεται να του είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. «Ντρέπομαι να τα πω στον αέρα γιατί αφορά ανθρώπινη ζωή, την οικογένειά μου και του παιδιού μου». Εκεί ρωτήθηκε αν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης απείλησε τη ζωή του παιδιού του. «Ναι, ακριβώς. Εμένα και τη ζωή του παιδιού μου. Όταν με καλέσει κάποιος νομικός θα πω πολλά περισσότερα», απάντησε.

Ο Νάσος Αθανασίου αναφέρθηκε και στην παρουσία μπράβων! «Έκανα ζέσταμα και με απειλούσε με μπράβους. Τις τέσσερις επιθέσεις δεν μου τις έκανε μόνος του. Ποτέ δεν ήρθε μόνος του. Λόγω της παρουσίας των μπράβων απέφυγε να μπω στη φυσούνα, πήγα από τα πλάγια για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Ο νοών νοείτο», είπε και συμπλήρωσε. «Πάω να κάνω το χόμπι μου και φοβάμαι για τη σωματική ακεραιότητά μου γιατί ένας άνθρωπος ζει στις ψευδαισθήσεις του και τις αυταπάτες του».

Ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας σημείωσε μάλιστα ότι ο λόγος της συμπεριφοράς του κ. Καλαϊτζίδη σχετίζεται με έναν αγώνα Καβάλας-Πανσερραϊκού τον οποίο είχε κερδίσει η ομάδα των Σερρών και είχε εξασφαλίσει την άνοδο στη Football League. «Αυτό μου είπε και χθες. Ό,τι τότε πήρα 2-3 χιλιάρικα για να κάνω λάθος. Φτάνει πια. Φτάνει να λέει ότι ήμουν στημένος. Έκανα λάθος σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να με κρεμάσουν; Είμαι στην Καβάλα και πληρώνω γι’ αυτή την ομάδα… Ήμουν στην Α’ Εθνική, σηκώθηκα κι έφυγα γιατί σιχάθηκα κάποιους ανθρώπους σαν τον κύριο Καλαϊτζίδη. Εσείς νομίζετε ότι αυτός ο άνθρωπος παλεύει για την κάθαρση;»

Στον επίλογο των δηλώσεών του, σημείωσε: «Τι νόμιζε δηλαδή, ό,τι θα έχω μειωμένη απόδοση χθες γιατί με τρομοκρατεί ο Καλαϊτζίδης; Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα. Παλεύει για την κάθαρση και την ίδια στιγμή κάνει αυτά που κάνει; Και να ξέρει ότι το παιδί είναι δώρο Θεού. Εύχομαι στον Καλαϊτζίδη να φερθούν στον γιο του, όπως φέρθηκε αυτός σε μένα. Τελείωσε το παιχνίδι και ήθελε να με δείρει».

«Ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει»

Σκληρές δηλώσεις κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έκανε και ο επίσης ποδοσφαιριστής της Καβάλας, Χάρης Παππάς. «Ο κύριος Καλαϊτζίδης είναι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει. Ας ψάξει αλλού για τις ανακρίβειες που λέει. Ας ασχοληθεί με την ομάδα του και πραγματικά λυπάμαι γιατί ο Απόλλων Καλαμαριάς παραδοσιακά είναι μια ομάδα η οποία προάγει τον αθλητισμό και το αθλητικό πνεύμα. Ο Απόλλων δεν συνήθιζε για τέτοιους τραμπουκισμούς», είπε.