Αποδεσμεύσεις, δύο μεταγραφές και βλέπουμε…

220

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη έχει ξεκινήσει προ καιρού. Για την ακρίβεια βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Άλλωστε οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εντοπίσει τους παίκτες που επιθυμούσαν και πλέον οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο (αν δεν έχουν ήδη ολοκληρωθεί).

Με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί και με τη σύμφωνη γνώμη πλέον και του Σάββα Παντελίδη, ο Άρης θα κινηθεί, σε πρώτη φάση, για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, που θα μπορέσουν να μπουν άμεσα και να βοηθήσουν την ομάδα. Ένας εξ αυτών δεν αποκλείεται να είναι επιτελικός μέσος, ενώ δύσκολα θα γίνει κίνηση για την απόκτηση αμυντικού.

Ο αριθμός των μεταγραφών δεν αποκλείεται να αυξηθεί αν βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή, έστω και μη έτοιμου, με χρονικό ορίζοντα το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν δηλαδή ο Άρης μπορεί να πάρει τώρα φτηνά παίκτη, που το καλοκαίρι θα «κοστίζει» πολλά, τότε θα προχωρήσει στην απόκτησή του.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Πάντως δύσκολα θα γίνουν οι μεταγραφές που έχουν προαποφασιστεί, αν δεν υπάρξει πρώτα αποσυμφόρηση του ρόστερ. Θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές μέσα στον Ιανουάριο και οι οποίοι, θα ενημερωθούν νωρίς, ώστε να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να βρουν ομάδες. Ο ακριβής αριθμός δεν έχει διαρρεύσει, αλλά αξίζει να τονιστεί πως αυτή τη στιγμή, το ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» αριθμεί 31 ποδοσφαιριστές.