Αποκάλυψη για την Ολιμπίκ

246

Η Ολιμπίκ Ντόνετσκ είναι μια ομάδα χαμηλού επιπέδου με παίκτες, οι οποίοι παίζουν για ελάχιστα χρήματα, βλέποντας την αντίπαλο του ΠΑΟΚ ως ένα σκαλοπάτι για να μεταγραφούν σε μια καλύτερη ομάδα.

Οι αμοιβές των παικτών στην Ολιμπίκ πραγματικά προκαλούν σοκ, αν σκεφτεί κανείς πόσα παίρνουν οι παίκτες, τους οποίους λίγο έλειψε να κερδίσουν την περασμένη Πέμπτη στο Κίεβο.

«Το υψηλότερο συμβόλαιο είναι πέντε χιλιάδες ευρώ το μήνα. Εδώ όμως δεν έχουν συμβόλαια μεγάλης διάρκειας. Οι Μπογκντάνοφ και Σαμπάνοφ, που παίρνουν τα περισσότερα χρήματα έχουν συμβόλαια έξι μηνών. Δεν γίνεται μακροχρόνιος σχεδιασμός. Έρχονται παίκτες, παίζουν ένα εξάμηνο και μετά φεύγουν και πάνε σε άλλες ομάδες», είπε στο “Μετρόπολις” Ουκρανός δημοσιογράφος.

Αν οι υψηλόμισθοι παίρνουν 5.000 ευρώ το μήνα, καταλαβαίνει κανείς πόσα παίρνουν οι χαμηλόμισθοι! Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Πρίγιοβιτς έχει ένα συμβόλαιο στις 800.000 ευρώ το χρόνο, είναι αντιληπτό ότι παίρνει μόνος του περισσότερα απ΄ όσα παίρνουν όλοι οι παίκτες της Ολιμπίκ!