Αποκάλυψη Σκίμπε για Βλαχοδήμο

40

Για το, επερχόμενο, παιχνίδι με την Ουγγαρία μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Μίχαελ Σκίμπε, που αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον λόγο που δεν έχει κληθεί ακόμα στο Εθνικό συγκρότημα ο, τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε, μετά την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής: 

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε τη νίκη. Θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα, απ’ ότι με την Ουγγαρία. Πρέπει να πάρουμε την εκδίκησή μας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αρκεί να πιέσουμε περισσότερο και πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι ικανοποιημένος με την κατάσταση των παικτών. Λόγω των αρκετών ντέρμπι που είχαν κάποιοι είναι πιο κουρασμένοι, είναι σε καλή κατάσταση και θα παλέψουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα δούμε ποιοι είναι έτοιμοι να παίξουν την Παρασκευή», είπε αρχικά και μετά συνέχισε και για το παιχνίδι με τη Φιλανδία που ακολουθεί. «Οι τέσσερις βαθμοί θα μπορούσαν να μας εξασφαλίσουν την πρωτιά. Θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς της Παρασκευής».

Ο Γερμανός κόουτς σχολίασε ακόμη ότι «απ’ τη μία είμαι ευχαριστημένος γιατί οι μεγάλες ελληνικές ομάδες έχουν σημαντικούς παίκτες απ’ την άλλη όμως θα μας λείψουν οι παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό. Οπότε θα έχουμε απουσίες». Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον πορτιέρο της Μπενφίκα. «Έχω μιλήσει με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Του εξέφρασα την επιθυμία μου να παίξει για την Ελλάδα όμως θα πρέπει να δούμε τι θα πουν και οι FIFA/UEFA για το συγκεκριμένο θέμα γιατί έχει αγωνιστεί και με τη Γερμανία