Αποκάλυψη : Τον πούλησαν με ψίχουλα!

645

Το σίριαλ με τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ έλαβε τέλος, με τον Παναθηναϊκό να βγαίνει, όπως φαίνεται, χαμένος από κάθε άποψη.

Η ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του και κυμαινόταν περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ πήγε στον… βρόντο, ενώ, αν και ακουγόταν ότι τελικά οι «πράσινοι» θα εισέπρατταν έστω γύρω στα 2,5 με 2,8 εκατομμύρια ευρώ, το ποσό φέρεται να είναι σημαντικά μικρότερο.

Ο πρόεδρος της Αλ Αΐν είχε ήδη δηλώσει ότι η μεταγραφή κόστισε πολύ λιγότερα χρήματα από ό,τι ακουγόταν και οι πληροφορίες φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται.

Στα Εμιράτα, λοιπόν, ακούγεται ότι οι Άραβες έδωσαν μόλις 2,45 εκατομμύρια ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει μόλις 1,84 εκατ. ευρώ από αυτό το ποσό!

Το ένα εκατομμύριο θα καταβληθεί εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου, με τους «πράσινους» να το χρησιμοποιούν για καταβολές μεταγραφών και ίσως και μερικές αποδεσμεύσεις.

Αν και οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και ίσως δεν επιβεβαιωθούν ποτέ, το μόνο σίγουρο είναι ότι το «τριφύλλι» έχασε, όχι μόνο τον κορυφαίο παίκτη του, αλλά και πολλά λεφτά που θα μπορούσε να έχει βάλει, έστω, στα ταμεία του από αυτή τη μεγάλη απώλεια…

Πηγή : a-sports.gr