Αποκαλύψεις από Λίντσεϊ Ροζ!

Γαλλική ιστοσελίδα φιλοξενεί ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον του Λίντσεϊ Ροζ στον Άρη. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά μάλιστα, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες αυτό να συμβεί.

Στο σχετικό θέμα τονίζεται ότι η ρήτρα αγοράς του παίκτη από την Λοριάν είναισ τις 400.00 ευρώ, ενώ υπάρχουν και δηλώσεις του ίδιου του Γάλλου ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκφράζει για μία ακόμη φορά την επιθυμία του να συνεχίσει στον Άρη.

“Υπάρχουν πιθανότητες να συνεχίσω αυτή την περιπέτεια και θα είναι υπέροχο” παραδέχεται ο Ροζ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το καλοκαίτι του 2020. “Γίνονται συζητήσεις. Το κλαμπ, ο πρόεδρος, ο προπονητής θέλουν να με κρατήσουν. Μου αρέσει πολύ στη Θεσσαλονίκη, το ίδιο και στην οικογένειά μου. Συζητάμε για να επεκτείνουμε την περιπέτεια. Βέβαια, δεν θέλω να κλείσω την πόρτα και στην Λοριάν”.

Σε ό,τι αφορά στον Άρη, όπως παραδέχθηκε πρόσφατα σε συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης είναι υπέρ της παραμονής του Ροζ. Ωστόσο σε αυτή τη φάση, μάλλον ο παίκτης θα πρέπει να τρέξει τις εξελίξεις, ίσως διεκδικώντας την ελευθερία του (αφού σε ένα χρόνο τελειώνει το συμβόλαιό του και το καλοκαίρι μπορεί να υπογράψει με όποια ομάδα επιθυμεί).