Αποκαλύψεις Σούντγκρεν για τη μεταγραφή του στον Άρη!

Μιλώντας σε σουηδικό μέσο ενημέρωσης, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αναφέθηκε στην… απόπειρα του Άρη να τον αποκτήσει τον περασμένο Ιανουάριο, αφήνοντας πάντως ανοικτό το ενδεχόμενο αυτό να γίνει το προσεχές καλοκαίρι.

Αρχικά είπε: «Ήμουν κοντά, πολύ κοντά. Ήταν σχεδόν σίγουρο. Αλλά κατάλαβα ότι έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο παγκοσμίως. Μία συμφωνία μπορεί να χαλάσει για κάτι μικρό. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν το μικρότερο, αλλά ήταν… σκ@τ@ κατάσταση. Η ΑΙΚ ξέρει πως πηγαίνει η κατάσταση και ήθελαν τα… πάντα την ίδια στιγμή (σ.σ. προφανώς εννοεί ότι ήθελαν όλα τα χρήματα άμεσα κι όχι σε δόσεις που πρότεινε ο Άρης). Η κάθε πλευρά είδε το συμφέρον της. Γενικά είναι όπως το δει κανείς».

Βέβαια, στο τέλος του Δεκεμβρίου τελειώνει το συμβόλαιό του και η ΑΙΚ μπορεί να τον χάσει χωρίς οικονομικό κέρδος. Ο Σουηδός είπε γι’ αυτό:

«Προφανώς για μένα θα είναι καλύτερα όταν θα είμαι ελεύθερος, αλλά την ίδια στιγμή αγαπώ την ΑΙΚ και αν φύγω θέλω να φέρω χρήματα στην ομάδα, έστω και λίγα για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου για το κλάμπ. Την ίδια στιγμή βέβαια, είμαι 28-29 χρονών και πρέπει να κοιτάξω και το οικονομικό. Πρέπει να σκεφτώ την οικογένειά μου. Έτσι πηγαίνει. Επιθυμώ να αποκτήσω παιδιά στο μέλλον και θέλω να έχουν μια καλή ζωή».