Απουσίες για Άρη!

59

Προπόνηση με τρεις προσθήκες στο ιατρικό δελτίο ήταν η σημερινή για τον Άρη, με τον Νίκο Αναστόπουλο να βλέπει τους Κασναφέρη, Ντόγο και Κωνσταντινίδη (πιο σοβαρά) να μην μπορούν να προπονηθούν. 

Αναλυτικά από την ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων»:

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τη Θύελλα Φιλώτα (24/04, 17:00) στο Δημοτικό γήπεδο Φιλώτα Φλώρινας, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).
Στο ιατρικό δελτίο της ομάδας μας προστέθηκαν τρία ονόματα. Πρόκειται για τους Κώστα Καζναφέρη (ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο), Βασίλη Κωνσταντινίδη (θλάση α’ βαθμού στο δεξιό δικέφαλο) και Στέφανο Ντόγο (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), οι οποίοι ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.
Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση των δύο τελευταίων (η συμμετοχή τόσο του 30χρονου επιθετικού όσο και του 21χρονου μέσου στο παιχνίδι με την ομάδα της Φλώρινας είναι εξαιρετικά αμφίβολη), ενώ σε ό,τι αφορά τον Καζναφέρη αύριο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του από το ιατρικό επιτελείο του ΑΡΗ.
Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», ενώ και την Παρασκευή (22/04) θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Η αποστολή για τον αγώνα με τη Θύελλα Φιλώτα θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης του Σαββάτου (23/04).