Αποχωρούν από τον ΟΦΗ Μάϊο οι Λόρια-Μερεμπασβίλι

Στην εθνική ομάδα της Γεωργίας κλήθηκαν οι Λόρια και Μερεμπασβίλι και αναμένεται να αγωνιστούν στα παιχνίδια που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα με τη Μάλτα και τη Γερμανία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι καλές εμφανίσεις των δύο Γεωργιανών ανάγκασαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας τους να τους καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για το φιλικό παιχνίδι με τη Μάλτα στις 25 Μαρτίου, καθώς και για τον αγώνα με τη Γερμανία στις 29 Μαρτίου για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Για την κρίση που επικρατεί στον ΟΦΗ αλλά και για την επόμενη μέρα ανέφερε: «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και μόνο με ένα θαύμα μπορεί να σωθεί ο σύλλογος. Έχουμε μείνει 14-15 παίκτες στην ομάδα για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Εγώ μαζί με τον Λόρια είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε για να κρατήσουμε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και θα αποχωρήσουμε τον Μάιο».

Όσον αφορά την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, ο Μερεμπασβίλι τόνισε: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα που θα συνεχίσω. Ήδη μερικές ομάδας από την Ελλάδα έχουν ενδιαφερθεί για εμένα, αλλά και ομάδες από την Ευρώπη, ωστόσο δε βιάζομαι να πάρω μια απόφαση, δεδομένου ότι μέχρι το Μάιο είναι μεγάλη χρονική περίοδο και θέλω να κάνω την καλύτερη επιλογή».