Απόλυτος ο Κάμπος! «Θέλω το πρωτάθλημα»(video)

Ο Τζάλμα Κάμπος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά το τέλος της προπόνησης στην Τούμπα, χαρακτήρισε τον εαυτό του «νικητή», ενώ ήταν απόλυτος για τον προσωπικό στόχο του. Θέλει το πρωτάθλημα!

Αρχικά ανέφερε: «Ολα πάνε καλά μέχρι στιγμής. Ο ΠΑΟΚ ένας τεράστιος σύλλογος, χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που αρχίσαμε την δουλειά».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Έχω ακούσει για τον κόσμο. Οι συμπαίκτες μου μου είπαν ότι αυτό δεν είναι τίποτα. Ούτε το 10% Αισθάνομαι καλά, και μου αρέσει να παίζω σε γεμάτο γήπεδ層.

Για τον Ίβιτς: «Ολοι ξέρουν τι πέτυχε ο προπονητής με την ομάδα το προηγούμενο διάστημα. Κι εμείς είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε».

Γιατί επέλεξε τον ΠΑΟΚ: «Επέλεξα τον ΠΑΟΚ λόγω στόχων. Μου εξήγησαν το πρότζεκτ, τι θέλει να πετύχει ο ΠΑΟΚ».

Με τι θα είναι ικανοποιημένος: «Με το πρωτάθλημα»

Για το ποιον αντίπαλο προτιμά στα προκριματικλά του Champions League: «Δεν έχω κάποια προτίμηση. Εμείς θα δουλέψουμε θα κάνουμε αυτό που πρέπει κι όταν θα έρθει ο αντίπαλος, όποιος κι αν είναι θα τον αντιμετωπίσουμε».

Για τον εαυτό του: «Μου αρέσει να παίζω ενας εναντίον ενός, να δίνω ασίστ. Καμιά φορά σκοράρω. Γενικά μου αρέσει να κερδίζω. Είμαι νικητής».