Άρης: Επιστροφή σε δράση!

50

Έπειτα από το πολυήμερο ρεπό για την περίοδο του Πάσχα, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν από σήμερα και πάλι στις προπονήσεις. Μπροστά βρίσκεται το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας και ο Νίκος Αναστόπουλος είδε με ικανοποίηση τους Καζναφέρη και Ντόγο να προπονούνται κανονικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη:

Μετά το εξαήμερο ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ για το Πάσχα, επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τη Δόξα Δράμας (08/05, 17:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης (το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο), στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το ευχάριστο ήταν ότι τόσο ο Κώστας Καζναφέρης όσο και ο Στέφανος Ντόγος ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και συμμετείχαν σήμερα στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», ενώ μεθαύριο, Πέμπτη (05/05), όπως είναι γνωστό, θα διεξαχθεί το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα της ομάδας μας με αντίπαλο τη μικτή Αγάπης στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00).