«Κάλας, όταν έρθει η ώρα…»

26

Ο Γιώργος Γιακουμίδης, φίλος του Κοσμά Καλαϊτζίδη και εκπρόσωπός του στην Ελλάδα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμπλακεί αυτή την στιγμή με τον Άρη, μετά την απόφαση του ΑΣ Άρης για το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Γαλανό.

Σύμφωνα με τον κ. Γιακουμίδη, ο αδερφός του προπονητή των κιτρίνων, έχει αποφασίσει να εμπλακεί στον Αρη, μόλις όμως η κιτρινόμαυρη ομάδα «καθαρίσει» από τα χρέη, τελειώσει το θέμα της εκκαθάρισης και επανέλθει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

«Όπως θα αποδειχθεί ο κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης έπεσε θύμα ενός καλοστημένου σχεδίου», υποστήριξε ο εκπρόσωπος του αδερφού του προπονητή του Άρη και αναρωτήθηκε: «Που έχετε δει στον κόσμο να φεύγει ο «επενδυτής» και να μένει ο προπονητής…».

Ο κ. Γιακουμίδης ξεκαθάρισε πως «υπάρχει μεγάλη απόσταση από το ενδιαφέρον του κ. Κάλας μέχρι την απόκτηση της ΠΑΕ» και τόνισε πως «όπως κάθε αδερφός θα υποστηρίξει τον αδερφό του, έτσι θα κάνει αν χρειαστεί και ο αδερφός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη».

Μάλιστα, υποστήριξε μιλώντας σήμερα στον ArenaFM ότι «πρώτα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα βάλει το χέρι στην τσέπη του και μετά ο αδερφός του!», ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας ότι: «Οποιαδήποτε ενέργεια κάνει ο κ. Κάλας δεν θα είναι εις βάρος του Άρη. Θα τον βοηθήσει, όπως μπορεί, θα φανεί αν το κάνει σε λίγες μέρες κι αν χρειαστεί να το κάνει».