Μπαγκαλιάνης : “Το μεγαλύτερο πλήγμα για εμάς η απουσία του κόσμου”

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για την επανεκκίνηση και την επιστροφή στη δράση.

Ο 19χρονος αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Αρη με τον ΟΦΗ, μίλησε για τα play off και για το Κύπελλο, είπε ότι είναι πλήγμα η απουσία του κόσμου ενώ σχολίασε και το πώς ήταν το διάστημα της καραντίνας.

Για την επανεκκίνηση είπε: “Σε όλη την καραντίνα αυτό σκέφτομαι. Πώς θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση. Είναι μεγάλο πλήγμα που δεν θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα. Το ποδόσφαιρο έχει λείψει από όλους”.

Για το πώς πέρασε αυτή η περίοδος είπε: “Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό στη ζωή μου. Ηταν πολύ δύσκολη περίοδος, κάναμε ατομικές προπονήσεις, ακολουθούσαμε το πρόγραμμα της ομάδας αλλά όταν δεν είσαι με τους συμπαίκτες σου, να κάνεις λίγο τον ανταγωνισμό, δεν είναι το ίδιο”.

Για το τι ήταν αυτό που έλειψε πιο πολύ είπε: “Η επαφή με την μπάλα, τα τελειώματα, οι φάσεις, τα τάκλιν, τα αποδυτήρια. Ολα”.

Για το πόσο πήρε στους παίκτες εγκλιματιστούν είπε: “Κατευθείαν. Δεν χρειάστηκε κάτι να κάνουμε, ήταν μέσα μας. Με το που πατήσαμε χορτάρι όλοι ήταν ενθουσιασμένοι”.

Για τα παιχνίδια που αρχίζουν είπε: “Κατεβαίνουμε στα play off για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση και να αξιοποιήσουμε το καλό ποδόσφαιρο αλλά ο μεγάλος μας στόχος είναι το Κύπελλο”.

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είπε: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι ομάδες θα προσπαθούν να προσαρμοστούν και στο ότι δεν θα υπάρχει κόσμος”.

Για την απουσία του κόσμου είπε: “Σίγουρα είναι το μεγαλύτερο πλήγμα το ότι δεν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί για αυτό και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε”.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είπε: “Είμαστε δεμένοι, οικογένεια, όπως ήμασταν. Πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στα λάθη, στην κούραση πώς θα πάει το παιχνίδι, στις στημένες φάσεις. Πρέπει δηλαδή να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι”.