Ο Χαριστέας αναλαμβάνει το δύσκολο έργο των αποδεσμεύσεων

Απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει ο Άρης με ηρεμία (και ενδεχομένως με περισσότερη οικονομική άνεση) στην μεταγραφική του ενίσχυση τον Ιανουάριο είναι η “αποφόρτιση” του ρόστερ, από συμβόλαια ποδοσφαιριστών, που δεν υπολογίζονται από τον Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Άγγελος Χαριστέας έχει ξεκινήσει ήδη μπαράζ επαφών με τους εκπροσώπους των παικτών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γερμανού κόουτς προκειμένου να λυθούν τα συμβόλαια τους.

Προτεραιότητα για τον Άρη η δύσκολη περίπτωση του Λερίν Ντουάρτε, ο οποίος παρότι πήρε τις ευκαιρίες του από τον Μίχαελ Ένινγκ δεν τις εκμεταλλεύτηκε και μοιραία έχει τεθεί εκτός ομάδας. Ο Ολλανδός ήρθε στον Άρη υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, με υψηλές ετήσιες απολαβές. Επομένως, οι διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της αποζημίωσης μόνο εύκολες δεν πρόκειται να είναι…

Από εκεί κι έπειτα, ακολουθούν οι περιπτώσεις των Άλεξ Μενέντεθ και Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που επίσης δεν υπολογίζονται από τον Γερμανό κόουτς. Σαφέστατα, πολύ πιο εύκολες στο οικονομικό σκέλος, απ΄ότι του Ολλανδού μέσου.