«Δεν κρύβεται από πίσω ο Σκόρδας»

19

Με επιστολή του προς τον ΑΣ Άρης, την Κοινωνία Μελών Άρη, την ΠΑΕ και τους Βετεράνους του συλλόγου, ο Θανάσης Κώνστας (μέλος της διοίκησης Λάμπρου Σκόρδα) ζητάει να αποκτήσει τις μετοχές της εταιρίας και να προχωρήσει ένα δικό του πλάνο εξυγίανσης της ομάδας, με την απαραίτητη προϋπόθεση να υπαχθεί η ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 106 ΙΑ.

Ο κ. Κώνστας με την επιστολή του ζητάει μια συνάντηση με όλους τους φορείς για να παρουσιάσει το πλάνο και να αναπτύξει τις σκέψεις του.

Ξεκαθάρισε ότι είναι αποκλειστικά μια δική του πρόταση, χωρίς την εμπλοκή του Λάμπρου Σκόρδα, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που συνδυάζουν το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ με την επιστροφή του πρώην πρόεδρου.

«Μόνον εγώ εκπροσωπώ αυτή την κίνηση και ζητώ από κάθε Αρειανό παράγοντα που θέλει να έρθει και να βοηθήσει», εξήγησε ο κ. Κώνστας, που υποστήριξε πως για την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 106 ΙΑ του πτωτικού κώδικα θα συσταθεί μια εταιρία «με σκοπό να αναλάβει την υπαγωγή και μέσω της συγκεκριμένη εταιρίας να κατατεθούν τα χρήματα που απαιτούνται από το δημόσιο και πιστωτές», είπε μιλώντας στον Arena FM.

Άλλη μια ωραία ιδέα για τον Αρη. Αλλά, ιδέα… Κάτι που αυτή την στιγμή προφανώς και δεν την έχει και τόσο ανάγκη ο σύλλογος…