«Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από τον Αρη»!

13

Εξηγήσεις γύρω από την κίνησή του να καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης έδωσε σήμερα ο Σούλης Παπαδόπουλος. «Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από τον Άρη, αντίθετα όσο διάστημα ήμουν στην ομάδα έβαζα χρήματα από την τσέπη μου», υποστήριξε ο πρώην προπονητής των «κιτρίνων».

«Εγώ έκανα την προσφυγή μόνο για να δούνε όλοι εκεί την αλήθεια και να μην κοροϊδεύει κανείς τους φίλαθλους λέγοντας πως έχω πληρωθεί. Είχε βγει προς τα έξω πως έπαιρνα τα χρήματα μου κανονικά σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Αυτό δεν ισχύει, αλλά δεν πρόκειται να δημιουργήσω προβλήματα στον Άρη και θα πάρω μόνο ένα μικρό ποσό από αυτά που μπορώ να πάρω. Δεν θα διεκδικήσω όλα τα χρήματα, που μπορώ να πάρω όταν δικαιωθώ», εξήγησε ο νυν προπονητής της ομάδας των Χανίων μιλώντας στον Arena FM 89,4.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους λόγους που οδήγησαν στον υποβιβασμό του Άρη στη Β’ Εθνική:

«Ο Άρης δεν τα κατάφερε από πέρυσι το καλοκαίρι. Αν έμενε ο κορμός και όλα αυτά τα παιδιά που έφυγαν, ο Άρης δεν θα κινδύνευε αλλά θα ήταν στην πρώτη οχτάδα. Ήρθα γιατί μου αρέσει να δουλεύω στα δύσκολα και είχα δεθεί και με την ομάδα. Το πιο σημαντικό παιχνίδι ήταν με την Λειβαδιά αλλά και με τον Πλατανιά, όπου χάσαμε με ένα γκολ που δεν πέρασε ποτέ την γραμμή. Θα μπορούσε στην θέση μας να είναι ο Πλατανιάς. Επίσης, είναι πολύ δύσκολο να παίζεις την κατηγορία και να μην ξέρεις ποιος είναι πρόεδρος. Ακόμα και σήμερα δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο πρόεδρος στην ομάδα…», τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Μιλώντας για τη φετινή χρονιά και το τι βλέπει να γίνεται στην πρώην ομάδα του υποστήριξε:

«Τώρα πάλι χαθήκανε πολλοί ποδοσφαιριστές όπως ο Τριανταφυλλάκος, ο Κύργιας και άλλοι πολλοί. Αυτά τα παιδιά έπρεπε να μείνουν. Ο Διούδης είναι άλλο, μπορεί να φέρει κάποια λεφτά αλλά οι άλλοι έπρεπε να μείνουν. Είχαν γαλουχηθεί στον Άρη και θα μπορούσαν να ανταποκριθούν. Πέρυσι έγινε αυτό το τεράστιο λάθος. Ο Άρης δεν θα είχε υποβιβαστεί και σιγά – σιγά θα στεκόταν στα πόδια του. Με τον κόσμο που έχει σε κάθε παιχνίδι, με τα διαρκείας και την δυναμική σε τρία – τέσσερα χρόνια θα μπορούσε να ήταν παντοδύναμος. Ακόμα μπορεί να γίνει αλλά βλέπω πως γίνονται τα ίδια λάθη. Έφυγαν παίκτες που μπορεί να μην ήταν σούπερ αλλά στην κατηγορία θα μπορούσαν να σταθούν. Τα πράγματα είναι δύσκολα εκτός αν γίνει κάτι εξαιρετικό στο τέλος. Εύχομαι να έχουν βρει λύσεις και να κάνουν το καλύτερο».