«Ασπίδα» προστασίας από Γκαρσία!

«Ασπίδα» προστασίας στους ποδοσφαιριστές του ύψωσε ο Πάμπλο Γκαρσία, υπογραμμίζοντας ότι αυτός ευθύνεται για τα αμυντικά λάθη που έφεραν την ήττα του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, παρότι προηγήθηκε με 0-2.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα της Cosmote: «Μπήκαμε καλά στο α΄ημίχρονο, πατήσαμε καλά. Σκοράραμε δύο φορές, κάναμε κάποια λάθη αμυντικά όμως… Και στο 2-1 είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε και τρίτο γκολ στην αντεπίθεση. Ξέραμε ότι έχουν καλή ομάδα, κάναμε λάθη αμυντικά και πρέπει να τα βελτιώσουμε. Είναι δικό μου κομμάτι».

Μιλώντας για τη συμμετοχή του Τσιγγάρα, ανέφερε: «Πήγε πολύ καλά. Είμαι ευχαιρστήμενος με ολη την ομάδα. Πρώτο του παιχνίδι ως βασικός, μου άρεσε πολύ. Είναι μικρός. Εγώ πρέπει να δουλέψω. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά, κάναμε λάθη αμυντικά και φταίω εγώ.

Θέλει δουλειά, έχουμε παίκτες. Προσπαθούμε να δουλεύουμε κάθε μέρα, να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Θέλει υπομονή, είμαι ευχαριστημένος. Η προσπάθεια ήταν καλή…

Ακολουθεί το ματς με τη Λαμία. Όλα τα ματς για εμάς είναι δύσκολα. Θα κοιτάξουμε να δώσουμε ευκαιρία και στα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν».