Ατζέντης Κάμπος: «H αλήθεια για Τζάλμα»

Ο ατζέντης του Τζάλμα Κάμπος Αντόνιο Τεϊσέιρα παραχώρησε συνέντευξη στο INPAOK και μίλησε για τις φήμες που…οργιάζουν στην Τουρκία και κάνουν λόγο για προσύμφωνο του ποδοσφαιριστή με την Αλάνιασπορ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή:

Καλησπέρα κύριε Τεϊσέιρα, είναι αλήθεια όσα γράφονται στην Τουρκία;

«Κοιτάξτε να δείτε, ο Τζάλμα έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμα ένα χρόνο, οπότε είναι αδύνατον να έχει υπογράψει προσύμφωνο με κάποια άλλη ομάδα. Από τη στιγμή που είναι παίκτης του ΠΑΟΚ είναι συγκεντρωμένος μόνο στην ομάδα του. Ωστόσο, δεν σας κρύβω πως όντως η Αλάνιασπορ ενδιαφέρεται για αυτόν.

Έχετε κάνει δηλαδή επαφές με την τουρκική ομάδα;

«Η Αλάνιασπορ έχει τον Τζάλμα στη λίστα της από τον χειμώνα. Μάλιστα, τον Ιανουάριο μας είχε προσεγγίσει, αλλά ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρόταση της, αφού ήθελε να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ του. Τώρα μας προσέγγισαν και πάλι, αλλά θα πρέπει πρώτα να μιλήσουν με τον ΠΑΟΚ, αφού δεσμευόμαστε με συμβόλαιο».

Ξέρετε μήπως αν πρόθεση της Αλάνιασπορ είναι να καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ; 

«Ξέρω πως τον θέλουν ως ελεύθερο, οπότε δεν πιστεύω πως θα καταθέσουν πρόταση, αλλά στο ποδόσφαιρο κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί».

Ο Τζάλμα Κάμπος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο. Έχετε κάνει επαφές για ανανέωση;

«Όχι ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επαφή για αυτό το θέμα».

Πελάτης σας είναι και ο Φερνάντο Βαρέλα. Θα ανανεώσετε με τον ΠΑΟΚ;

«Η αλήθεια είναι πως και για τον Φερνάντο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, αλλά δεν έχουν βγει τα ονόματα τους στα media. Πάντως, ο ίδιος είναι καλά στον ΠΑΟΚ και του αρέσει η πόλη και η ομάδα. Ακόμα όμως δεν έχουμε ανανεώσει».