Αυλωνίτου για αναδιάρθρωση και Ηρακλή

41

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου μίλησε στο Metropolis 95,5 για την αναδιάρθρωση τν εθνικών κατηγοριών ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην τροπολογία που θα λύσει τα «χέρια» του Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναδιάρθρωση:

«Περιμένουμε την τροπολογία από τον κ. Υπουργό. Είπε ότι θα τη φέρει, όμως, δεν έχουμε λάβει κάτι μέχρι τώρα. Προφανώς ακόμη δεν είναι έτοιμος.

Δεν γνωρίζω τον λόγο της καθυστέρησης, προφανώς είναι κάποιος σοβαρός λόγος.

Να ξέρετε, όμως, ότι όσο το νομοσχέδιο βρίσκεται στη διαδικασία της Ολομέλειας υπό συζήτηση πάντα υπάρχει χρόνος για να μπει η τροπολογία»

Για την τροπολογία που περιμένουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ηρακλής σχετικά με τη ρύθμιση των οφειλών της παλιάς ΠΑΕ:

«Το έχουμε συζητήσει επισταμένως, όμως, πρέπει να συζητηθεί περισσότερο για να ξεκαθαρίσουν και κάποιες λεπτομέρειες. Είναι σίγουρο ότι θα έρθει η τροπολογία, θέλουμε να βοηθήσουμε τον Ηρακλή, πρέπει να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία.

Πρώτα, όμως, πρέπει να συζητηθούν κάποιες επιμέρους ρυθμίσεις για να διευκολυνθεί ο σύλλογος, και κάθε άλλος σύλλογος, να συνεχίσει την πορεία του.

Η τροπολογία δεν θα έρθει σε αυτό το νομοσχέδιο. Σύντομα, όμως, αναμένεται ένα νέο αθλητικό νομοσχέδιο στο άμεσο διάστημα. Μέσα σε αυτό να περιμένετε την τροπολογία για τον Ηρακλή»

Πηγή: Metropolis 95.5 FM