Αυξάνονται οι επιλογές του Ίβιτς

Με… καλά νέα για τον Βλάνταν Ίβιτς ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο 37χρονος Σέρβος είδεμε ικανοποίηση τον Σκόνδρα να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα, ενώ καλύτερα ήταν και ο Βίτορ, αν και δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το χρονόμετρο ξεπέρασε τα 90 λεπτά και οι μετρητές κατέγραψαν περισσότερα χιλιόμετρα κι από κανονικό παιχνίδι. Ήταν μια ακόμα μέρα στη δουλειά. Δύσκολη όμως.

Βάση του εβδομαδιαίου προγραμματισμού που έχει καταρτίσει ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του, η προπόνηση της Τετάρτης (16.03) ήταν πιο έντονη με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, εκρηκτικότητας, ταχυδύναμης πάντα με τη χρήση μπάλας. Έπειτα από μια ώρα στα… κόκκινα οι παίκτες του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν κι έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μιγκέλ Βίτορ αισθανόταν πολύ καλύτερα, ωστόσο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Πέμπτη (17.03) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Ίβιτς. Από εκεί και πέρα, οι Ροντρίγκες, Ζάιρο συνέχισαν σε πρόγραμμα σταδιακής εναπένταξης ακολουθώντας κομμάτι της προπόνησης, Γλύκος γυμνάστηκε με τους τερματοφύλακες κι ο Γιάννης Σκόνδρας προπονήθηκε κανονικά. Κωνσταντινίδης, Χατζηισαϊας, Μπερμπάτοφ συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Την Πέμπτη (17.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.